Bozdam Köyü 1.Pikniği Yapıldı - Şenlik

Derneğimiz tarafından düzenlenen pikniğimiz Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri Piknik Alanında gerçekleşti.

Mehmet Ceylan'ın sunumunda gerçekleşen piknikte Bozkır Ekibi, sanatçılar Konyalı Eda, Mehmet İnce ve Nisan İnce'nin yanı sıra misafir sanatçılarda sahne aldı. 

Bozkırlılar Dernek Başkanı Avukat Mustafa GÖKSU ve Bozkır Köy Dernek ve Vakıf Başkanları ve yöneticileri de bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Kontv İstanbul temsilcisi Ahmet Dur ve bir çok Bozkırlı da pikniğimize katılarak renk kattılar. Bozkır KONTUR Yazıhanesi işletmecisi Ali OKTAY ve Hüseyin ASLAN Eyüp İlçemizde ikamet eden köylülerimizin piknik alanına taşınmasını sağlayarak katkıda bulundular. 

Pikniğimizde bizleri yalnız bırakmayan dernek başkanları ve yöneticilerine, sanatçılarımıza, organizasyonu yapan Mehmet Ceylan'a, KONTUR TURİZM Bozkır yetkililerine, ulaşım destekleri için Zeytinburnu Belediyesine, Beyoğlu Belediyesine, Küçükçekmece Belediyesine ve Sancaktepe Belediyesine teşekkür ederiz.
Bozdam Köyü 1.Pikniği Yapıldı - Şenlik Bozdam Köyü 1.Pikniği Yapıldı - Şenlik Reviewed by Bozkır Dernekleri on Eylül 22, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.