Bozdam Köyü Derneği Tanışma Kahvaltısı

Bozdam Köyü Derneğinin Bozkır Dernekler Federasyonuna dahil olan köy dernekleri ile tanışma amacıyla düzenlemiş olduğu kahvaltıda dernek başkanlarımız bir araya geldiler. 
Kahvaltıya Konsiad Başkanı Abdullah BAŞÇI, Bozkırlılar Derneği Başkanı Mustafa GÖKSU, Bozkır Belediyesi eski Başkanı Lokman CİĞERCİ, Bozkır Dernekler Federasyonuna dahil Köy Dernek Başkanlarımız, Yalıhüyük İlçesi Dernek Başkanı, MC Ajans sahibi Mehmet CEYLAN, Radyocu hemşehrimiz Aslan Mustafa, sanatçı Eda OBRUKÇU ve Konta Kaşıks ekibi üyeleri katıldılar. 
Bozdam Köyü Derneği yönetim Kurulunun tanıtılmasından sonra misafir dernek başkanları söz alarak Bozdam Köyü Derneğinin kurulmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Toplantıda söz alan Konsiad Başkanı Abdullah BAŞÇI ve Lokman CİĞERCİ'nin konuşmalarının ardından Konya Kaşıks ekibi yaptığı gösteriyle toplantımıza renk kattı. Toplantıya katılan Konsiad Başkanı Abdullah BAŞÇI ve Lokman CİĞERCİ, Bozkırlılar Derneği Başkanı Mustafa GÖKSU, Köy Dernek Başkanlarımıza ve toplantımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize teşekkür ederiz.

Bozdam Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri




Bozdam Köyü Derneği Tanışma Kahvaltısı Bozdam Köyü Derneği Tanışma Kahvaltısı Reviewed by Bozkır Dernekleri on Ocak 13, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.